Til forsiden

Eva LydekingEva Lydeking

Ernæringsterapeut DET, krop-psykoterapeut og homøopat. Sygeplejerske, leder af ON’s klinik og forskningsafdeling. En lang række kurser i forskningsmetode og statistik på Ph.d. niveau ved Københavns og Syddansk Universitet. Næsten færdig som Master of Public Health (MPH). Foredragsholder, forfatter til en række fagbøger om helhedsorienteret ernæring.

 

 

Frede DamgaardFrede Damgaard

Ernæringsterapeut DET, Biopat, Medicinsk Phytoterapeut. Er foredragsholder og underviser på skoler og uddannelsescentre både i Danmark og i det øvrige Skandinavien.

 

 

 

Anne van der MerwedeAnne van der Merwede

Ernæringsterapeut DET, Komplementærterapeut, Ergoterapeut, Bach Multi-terapeut. Underviser på skoler og uddannelsescentre både i Danmark og Norge, foredragsholder og forbrugerkonsulent.

 

 

 

Carmen VillefranceCarmen Villefrance

Ernæringsterapeut DET, underviser, foredragsholder og forfatter. Har arbejdet fuldtid som ernæringsterapeut siden 2006, udgav Rask af Mad, Hovedland 2007. Medstifter af frugtbarekvinder.dk – http://frugtbarekvinder.dk

 Maximilian KromannMaximilian Kromann

Cand. Phil i filosofi fra Københavns og Syddansk Universitet. Konsulent i eget firma ”Filosofgangen”. Bred undervisningserfaring indenfor livs- og eksistensfilosofi. Skribent og foredragsholder.

 

 

 

Lone JegindLone Jegind

Folkeskolelærer af uddannelse og er sidenhen uddannet som psykoterapeut. Arbejder i gestaltterapien med gruppens og den enkeltes opmærksomhed i nuet og benytter blandt andet af fenomenologien, hvilket betyder, at kropssproget aflæses og inddrages i terapien. Krop og psyke hænger sammen, derfor kom yderligere uddannelsen: fysiurgisk massør til, – som vigtigt redskab i tillæg til den kropsterapeutiske basisuddannelse. Arbejder i egen praksis med individuel såvel som gruppeterapi.

 

 

Du vil desuden undervejs i forløbet møde gæstelærere – fagspecialister, der brænder for hvert sit felt.

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk