Til forsiden

Bente Skovborg


Bente Skovborg

Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som dette i Danmark, England og Spanien.

Jeg blev uddannet som KranioSakral terapeut (KST) på Stanley Rosenberg Instituttet, det første kursus tog jeg i 1993 i Spanien hvor jeg boede dengang og som Stanley Rosenberg besøgte for at undervise.

Siden er det blevet til mange kurser med både danske og udenlandske undervisere. Alfa Living, KST Instituttet, Alain Gehin, Benjamin Shield, Tom Meyers, Patrick Coglin, Stephen Porges, Hugh Milne, Mickeal Kern og Mike Boxhall.

Fra begyndelsen af 80érne deltog jeg i psykoterapeutiske udviklings grupper hos Hanne Røschke og Claus Büllow, Silva Mind Control, healing og synsforbedring – som jeg underviste i, i 10 år- ved Martin Brofman.

Blev eksamineret Zoneterapeut i 86.

Herefter begyndte jeg at interessere mig for åndedrættet gennem rebirthing ved Binnie Dansby.  Som en naturlig følge af dette beskæftigede jeg mig med fødselsforberedelse og fødsler for både kvinder og mænd.

Så gik turen videre til en uddannelse lærer i yoga, åndedræt og meditation og den humanitære organisation Art of Living. Fra 2004-14 tilbragte jeg 3-6 måneder om året i Indien, hvor jeg behandlede og underviste i bio-mekanisk Kranio Sakral terapi. Samtidig blev jeg uddannet som lærer på Stanley Rosenberg Instituttet og underviste der i en periode. I Indien er vi nu nået til at få til at få KST godkendt på universitets niveau. Jeg underviser fortsat jævnligt i Indien.

Her i Danmark har jeg klinik i Frederikssund, hvor jeg også bor. Jeg har erfaring med behandling af unge misbrugere og kriminelle. Fra 2014 – juni 2018 var jeg faglig ansvarlig og eneunderviser på KST uddannelsen hos Dig i centrum i Roskilde.

Meditation og stilhed har været en aktiv del af mit liv siden engang i 80érne og i juli 2013 afsluttede jeg Feelgood`s åndedræts meditations uddannelse med bestået eksamen.

Optimal Næring v/ Eva Lydeking | Teglgårdstræde 4 f, 2. t.h., 1452 København K · klinik@optinut.dk · www.optinut.dk